Kondy-Computer Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Cégünk 2011-ben alakult, de a cég alapítói már előzőleg, 1993 óta számítástechnikával foglalkoztak. Számítástechnikai kiskereskedésünk célja, hogy vevőinket kiszolgálhassuk minőségi alkatrészekkel,egyedi összeállítású gépekkel, a lehető legjobb árakon.

Minden vevőnek megpróbáljuk a megfelelő tanácsot adni, számítógépével, hálózatával, internetes elérhetőségével kapcsolatos gondok elkerülésében, megoldásában.

S
egítünk a programok kezelésében, adatok tárolásában, arhíválásában, vírusirtásban.

Cégünk azoknak a vevőknek is segítséget tud adni, akik nem tudnak az üzletünkbe eljutni, mert vállaljuk  akár a házhoz szállítást, akár a háznál beszerelést, javítást is.

Vevőink üzletünkben jelentős árukészletből választhatnak, akik nem találják meg számukra a megfelelő árut, vagy nem szeretnék az idejüket az üzleti válogatással tölteni, azoknak webes rendeléssel is állunk rendelkezésükre, ahonnan 1-2 nap alatt bármilyen alkatrészt tudunk biztosítani.

Amennyiben üzletünk felkeltette érdeklődését, látogasson be hozzánk, vagy hívjon telefonon!

 Webshop


Fontos!!!!

Ha nem biztos abban, hogy mire van szüksége, akkor nem a webshop jelenti a jó megoldást!
Keresse fel üzletünket, ahol örömmel állunk a rendelkezésére.
Minden vevőnek meg próbálunk segíteni, garantálom, hogy így sokkal jobban jár. Igénybe véve a 19 éves szakmai tapasztalatunkat, biztos lehet benne, hogy  az Önnek legmegfelelőbb terméket fogja megvásárolni!

 
 

        

  

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz