Konzol - Kondy-Computer KFT

Tartalomhoz ugrás

Konzol

Használt és új konzolok, játékok adás-vétele. Szerviz.
Lecserélnéd az eddigi használt konzolodat egy újra, de nincs szükséged a régire?
Mi megvásároljuk!
Hogyan?
Amennyiben más típusú gépre vágysz mint amin eddig játszottál és szeretnéd a mostani konzolodat eladni vagy beszámoltatni (XBOX360 Slim, XBOX630 E Series, PlayStation 4, PlayStation 4 Slim vagy PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch, New Nintendo 3DS) akkor itt a lehetőség, mi megvásároljuk tőled a legjobb napi áron!!
Hogyan is lenne ez?
Juttasd el hozzánk a konzolod, mi azt kipróbáljuk átnézzük és az állapotától függően árajánlatot teszünk neked!
Amennyiben nálunk vásárolsz másik konzolt, akkor a beszámításnál ezt figyelembe vesszük, és a lehető legmagasabb értéket állapítjuk meg állapotától és típusától függően.
Mit kell tenned ehhez?
1. Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségeinken.
2. Az adatok bekérése után egy előzetes árajánlatot adunk neked.
3. Amennyiben megfelel ajánlatunk, eljuttatod hozzánk a konzolt
4. Teszteljük a konzolt és állapotfelmérést végzünk.
5. Megtesszük végső ajánlatunkat számodra.
6. Ennek elfogadása után készpénzben vagy másik gép vásárlása esetén a beszámítási ár csökkentésével tudod bármelyik konzolunkat (XBOX One, XBOX One X, PlayStation 4, PlayStation 4 Slim, PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch, New Nintendo 3DS, stb.) megvásárolni.

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén ügyfélszolgálatunk online segítséget nyújt!
A kereskedelmen kívül vállaljuk konzolok, kontrollerek javítását, szervizelését.

Rövid határidővel, garanciával javítunk! Ingyenes állapot felmérés, szaktanácsadás!

Tudtad, hogy a játékkonzolokat is időnként karban kell tartani?
Ha azt tapasztalod, hogy a géped rövid játék után hamar fel melegszik és egyre hangosabb a ventillátor, azt nagy eséllyel a benne fel gyülemlett por, illetve a már el öregedett hűtőpaszta okozhatja. A rácsokon befújva ugyan el lehet távolítani a por egy részét, de nem mindet. A paszta újra kenéséhez petig szét kell szerelni a gépet, ami hozzáértés igényel.
Mi segítünk!
Játék adás-vétel-csere

Amennyiben szeretnél még kedvezőbb áron hozzájutni egy új játékhoz, de nincs elegendő pénzed, esetleg nem szeretnél annyit rászánni, úgy az új játékhoz könnyebb lesz hozzájutni egy- egy előzőleg már végigjátszott játék beszámításával is akár ez a lehetőség tehát fennáll, és érdemes mindenkinek elgondolkozni rajta.  A beszámítás opciója mellett meg is vásároljuk megunt játékaidat. A játékok és a hozzájuk tartozó dobozok, tartozékok megvizsgálása után árajánlatot teszünk a játékokra, és készpénzben fizetünk értük.
Játékok
Új és használt játékok ákár rendelésre is
Konzolok
XBOX, PS (3,4,5 generáció)
Kiegészítők
Kontrollerek, mozgás érzékelők
A használt játékokkal kapcsolatban természetesen megvannak a követelmények, értékeljük és megvizsgáljuk a borító, a doboz állapotát, a kézikönyv meglétét illetve annak sértetlenségét, és természetesen a lemez felületét, olyan sérülések megakadályozzák a beszámítást, amelyek nem teszik lehetővé a játék végigjátszását. Nem lehet tehát egységes árajánlatot mondani ezekre a termékekre (a géptípus, a játék megjelenésének dátuma, a játék minősége, és a fizikai állapot egyaránt befolyásolja azt) így minden ilyen beszámítás előtt érdemes felvenni velünk a kapcsolatot.
Pontos szervizdíj listát nem tudunk meghatározni, ezért kérjük keress minket.
Minden jog fenntartva Kondy-Computer
2021

Vissza a tartalomhoz